5849968753012858071_edited.jpg
MAJA PÅLSSON
Tlf: (+45) 25667964
majapaalsson@gmail.com
Klinik i Odense, Svendborg og Broby

 

OM MAJA PÅLSSON

 

Jeg er født og opvokset i København. Ad omveje er jeg endt på Midtfyn hvor jeg bor på en gård sammen med min mand og vores meget aktive børn og heste. Jeg har klinik på gården som ligger meget naturskønt. Her tilbyder jeg psykoterapi efter aftale. Samtaleterapien kan kombineres med andre tilgange hvis man har lyst til det. Jeg bruger både naturen, kroppen og kunsten i terapien.

 

Jeg blev uddannet afspændingspædagog i 2003 med speciale i behandling, psykologi og bevægelse. Siden dengang har jeg undervist grupper i kropsbevidsthed og bevægelse samt haft individuelle forløb med kropsterapi og samtale. I 2004 uddannede jeg mig indenfor Bodynamics krops-psykoterapi og i 2013 blev jeg uddannet psykoterapeut på The Wright Institute, som er et mindre universitet i Berkeley, Californien. Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen i Danmark.

 

Siden 2014 har jeg arbejdet som psykoterapeut for Tuba som er en organisation der tilbyder terapi for unge mennesker som er vokset op med forældre der har eller har haft et misbrug.