Kroppens Landskab – en introduktion til Embodiment i praksis

Weekend kursus på Midtfyn den 21. og 22. august 2021

Hvad vil det sige at være livfuldt tilstede i kroppen og hvordan kan vi trække kroppens visdom mere ind i hverdagen? Weekenden vil inspirere os til at læne os ind i et kropsligt nærvær og mærke det væld af resurser kroppen byder på og de historier den fortæller -når vi lytter. Vi vil øve os i at lytte indad i en praksis som består af en kombination af fri og guidet bevægelse, kombineret med elementer fra naturterapien og kunstterapiens verden. Der vil være øvelser som udføres alene, parvist og med hele gruppen. Vi vil have fokus på at bygge et kropsligt nærvær op i os selv, som støtter os i at finde ind i en livfuld centrering som vi kan bringe med os videre ind i efteråret. Og så selvfølgelig bålhygge (-:

Praktisk:

Sted: Hyldgaard, Maevej 3, 5672 Broby

Tid: 21. og 22. august 2021 Lørdag 10 – 17 og Søndag 9 – 15

Kost og logi: Der vil være mulighed for at overnatte i telt, i shelter, eller leje sig ind på et værelse i vores hus. Vi sørger for frokost begge dage og der vil være fælles aftensmad lørdag og morgenmad søndag.

Pris: 1.800 kr for undervisning, kost og udendørs logi. Overnatning på 2-personersværelse koster 150 kr. Tilmelding sker ved at sende en mail til majapaalsson@gmail.com samt indbetale beløbet på MobilePay 411680. Husk at angive navn og telefonnr i beskedfeltet.

 

Ring endelig med spørgsmål på 25 66 79 64

Kærlig Hilsen Maja

 

 

 

KROPSTERAPI​

Kropsterapi er en psykoterapeutisk metode, hvor samtale kombineres med bevidsthed om kroppens signaler. Hvis du har interesse for hvad kroppen fortæller dig  og hvordan den kan hjælpe dig, kan vi kombinere samtaleterapien med kropslige øvelser, bevægelse og let berøring. 

AFSPÆNDINGSBEHANDLING

En afspændingspædagogisk behandling kombineret med samtale kan være en nænsom tilgang til personlig udvikling. Når kroppen får udelt opmærksomhed bliver det tydeligere hvordan spændinger i kroppen hænger sammen med påvirkninger fra det daglige liv. Behandlingen foregår altid påklædt og som oftest liggende. Selve behandlingen tager som regel 45 min, resten af tiden bruger vi på samtale og kropslige øvelser.  Vi bruger cirka 1 time og 15 minutter per gang.

Tilbydes kun i Broby

DANSETERAPI

Psykoterapi kan kombineres med fri bevægelse i en struktureret form som kaldes danseterapi. Her får mulighed for at bevæge dig med det du mærker og føler, mens jeg vil være dit vidne når du bevæger dig. Jeg hjælper dig herefter med at integrere dansen og vi reflekterer sammen  således at du opnår selvindsigt og selvudvikling i processen. Dansen består aldrig af faste trin, men er en bevægelse der kommer fra dig.  Varighed: 1 time 15 min - 1 time 30 min.

Tilbydes kun i Broby