KROPSTERAPI​

Kropsterapi er en psykoterapeutisk metode, hvor samtale kombineres med bevidsthed om kroppens signaler. Hvis du har interesse for hvad kroppen fortæller dig  og hvordan den kan hjælpe dig, kan vi kombinere samtaleterapien med kropslige øvelser, bevægelse og let berøring. 

AFSPÆNDINGSBEHANDLING

En afspændingspædagogisk behandling kombineret med samtale kan være en nænsom tilgang til personlig udvikling. Når kroppen får udelt opmærksomhed bliver det tydeligere hvordan spændinger i kroppen hænger sammen med påvirkninger fra det daglige liv. Behandlingen foregår altid påklædt og som oftest liggende. Selve behandlingen tager som regel 45 min, resten af tiden bruger vi på samtale og kropslige øvelser.  Vi bruger cirka 1 time og 15 minutter per gang.

DANSETERAPI

Psykoterapi kan kombineres med fri bevægelse i en struktureret form som kaldes danseterapi. Her får mulighed for at bevæge dig med det du mærker og føler, mens jeg vil være dit vidne når du bevæger dig. Jeg hjælper dig herefter med at integrere dansen og vi reflekterer sammen  således at du opnår selvindsigt og selvudvikling i processen. Dansen består aldrig af faste trin, men er en bevægelse der kommer fra dig.  Varighed: 1 time 15 min - 1 time 30 min.